BREAKING NEWS

Wat is het beste Potentiemiddel?

Wat is het beste Potentiemiddel?
31 aug
7:12

Wat is het beste Potentiemiddel?

Wanneer we ons afvragen, wat is het beste potentiemiddel? Dan moeten we kijken naar de verschillende oorzaken van erectiestoornissen. Er kunnen natuurlijk heel wat verschillende factoren een erectieprobleem veroorzaken. Maar uiteindelijk kunnen we de oorzaken herleiden tot twee grote problemen. We hebben de fysieke oorzaken. Fysieke oorzaken komen neer op een verminderde doorbloeding naar de penis. Dat zorgt ervoor dat we moeilijker een harde penis gaan krijgen. De factoren die dit veroorzaken kunnen komen door het roken. Overmatig alcohol drinken is ook geen goede zaak. Een hoge bloeddruk kan ook erectieproblemen als resultaat geven. Ouderdom en de aderen die door de leeftijd meer plak bevatten door cholesterol en andere oxidatie.

Om de fysieke oorzaak aan te pakken hebben we dus een potentiemiddel nodig die ervoor zal zorgen dat het bloed beter gaat stromen. Dit gebeurt dan meestal door een daling van de bloeddruk en het wijder maken van de bloedvaten. Op die manier komt er makkelijker bloed in de penis en komt de erectie tot stand.

De andere oorzaak van het erectieprobleem, de mentale oorzaak kan dan weer door stress veroorzaakt worden. Mannen moeten het meeste presteren in bed. Zij moeten de erectie krijgen. Zonder erectie zal er weinig gebeuren. Dat kan bij sommige mannen zorgen voor immense stress. Maar niet alleen dat, we kunnen ook door levensomstandigheden te maken hebben met veel stress. Bijvoorbeeld door het werk. Een overlijden of andere problemen die ons aan het piekeren zetten. In al deze gevallen kan een erectieprobleem optreden als gevolg van stress. Het beste potentiemiddel moet dus ook in staat zijn om stress en angst aan te pakken.

Wat is het beste potentiemiddel om fysieke en mentale oorzaken aan te pakken?

Tribulus terrestris kan gezien worden als het beste potentiemiddel. Het kan zowel gebruik bij fysieke en mentale oorzaken. De werking van tribulus terrestris zal er eerst en vooral voor zorgen dat het bloed beter naar de penis zal stromen.  Dat zal gebeuren door een verwijding van de bloedvaten. Die treedt op door de verhoogde opname aan stikstof in het bloed. Dat geeft als resultaat dat ook de bloeddruk gaat dalen en er dus meer bloed naar de penis zal toestromen.

Daarnaast vertoonde de werking van tribulus terrestris ook gelijkaardige effecten als het medicijn lorazepam. Het is zeker niet even krachtig als dit ontspannend medicijn. En is niet zo krachtig in het verlagen van stress zoals Ashwagandha. Maar zal bij praktisch 100% van de mannen een serieuze verbetering van de potentie teweegbrengen. Omdat het enorm krachtig werkt in het stimuleren van de bloeddoorstroming naar de penis. En met zijn licht ontstressende effecten voldoende krachtig zal zijn om de potentie te verhogen. En een erectieprobleem uit de weg te helpen.

Wanneer we ons afvragen, wat is het beste potentiemiddel, dan kunnen we zeker gaan voor tribulus terrestris.

Daarnaast worden ook de androgene receptoren in de hersenen gestimuleerd. Die zullen ervoor zorgen dat het testosteron wordt aangewakkerd. Mannen met een lager of gemiddeld testosteron kunnen hierdoor een enorme stijging ondervinden van het testosteron. Daarbij komt ook een verhoging van het libido door een tribulus terrestris supplement te gebruiken.

Bronnen:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17530942

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24559105

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18068966

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10861339

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3665088/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12804079

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code