BREAKING NEWS

Mucuna Pruriens Bijwerkingen | Wat Zijn Ze?

Mucuna Pruriens Bijwerkingen | Wat Zijn Ze?
21 aug
12:02

Mucuna Pruriens Bijwerkingen | Wat Zijn Ze?

Mucuna Pruriens Bijwerkingen kunnen net zo ongunstig zijn, zoals de voordelen gunstig zijn. Daarbij is de grootste reden dopamine. We weten dat mucuna pruriens onze hormonen zal in balans brengen. Dat we een verbeterde vruchtbaarheid gaan ervaren. Dit is zowel bij mannen als bij vrouwen het geval. En dat we een duidelijke verhoging van het testosteron kunnen opmerken bij mensen die geen hogere waarde dan het gemiddelde hebben. Allemaal goed nieuws dus, een verhoogd libido zal ons duidelijk gelukkiger maken. En een verbeterde vruchtbaarheid zal ook voor veel mensen goed nieuws zijn. Toch schuilen er ook mucuna pruriens bijwerkingen achter al dat goeie nieuws.

Dopamine verhogen

Mucuna pruriens zal via zijn natuurlijk ingrediënt L-Dopa, ervoor gaan zorgen dat onze neurotransmitter dopamine gestimuleerd wordt. Er zal op een natuurlijke manier meer dopamine aangemaakt worden. Dat is goed nieuws voor onze gemoedstoestand, onze zin in seks, het zal ervoor zorgen dat we niet teveel gaan eten, zal ons motivatie geven en gelukkiger maken. Met daarbij een duidelijk verhoogde hoeveelheid energie die beschikbaar is om actief te leven.

Het wordt zelfs aangeraden bij bepaalde vormen van depressie (wanneer die te maken heeft met lage waarden dopamine). Ook wordt het aangeraden als alternatieve behandeling om te stoppen met roken, drugs en andere middelen waar men afhankelijk van wordt.

Mucuna pruriens bijwerkingen

Maar daar kan nu net het probleem schuil gaan zitten. En dat kan misschien wel één van de grootste mucuna pruriens bijwerkingen betekenen. Mensen die het kruid dan gaan gebruiken merken dat ze zich beter voelen. Maar wanneer men ermee stopt kan het gevoel dan plots omslaan.

Het klopt dat het kruid zeker zal helpen bij verslavingen. Omdat verslavingen zoals tabak en koffie ervoor zullen zorgen dat het dopaminegehalte in de hersenen gaat stijgen. Waardoor we ons beter voelen na een sigaret. Of na een kopje koffie. Neem je dat weg, dan voelen we ons minder goed. Omdat die dopamine niet meer wordt aangevuld.

Mensen hebben op de lange termijn ook meer en meer dopamine nodig, om hetzelfde effect te bereiken. Dat merken we vooral bij drugsverslavingen en mensen die verslaafd zijn aan het nemen van pijnstillers. Het lichaam gaat zich aanpassen aan de nieuwe noden. En heeft op die manier meer en meer nodig.

Dat kan net hetzelfde betekenen wanneer we mucuna pruriens nemen. We zullen op een natuurlijke manier onze dopamine gaan stimuleren en verhogen. Maar na enkele maanden gebruik, hebben we hogere dosissen nodig om hetzelfde effect te bereiken.

De grootste mucuna pruriens bijwerkingen zijn dus na het langetermijngebruik dat we meer en meer nodig hebben om hetzelfde effect te bereiken.

Hoe kunnen we mucuna pruriens bijwerkingen vermijden?

Gelukkig bestaat er een oplossing om deze mucuna pruriens bijwerkingen te voorkomen. We gebruiken het kruid 8 weken. En daarna gaan we 8 weken niet gebruiken. We kunnen deze periode ook langer maken. Maar het wordt niet aangeraden om het kruid langer dan  8 weken na elkaar te gebruiken. Omdat net dan het risico op de mucuna pruriens bijwerkingen hoger wordt. En we dus minder effect zullen hebben met dezelfde dosis die we in het begin hanteerden.

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code