BREAKING NEWS

Potentieverhogende Middelen Die Echt Werken

0    Kruiden  Admin
Potentieverhogende Middelen Die Echt Werken
31 aug
9:10

Potentieverhogende Middelen Die Echt Werken

Potentieverhogende middelen kunnen gebruikt worden wanneer we even problemen hebben met onze erectie. Dat kan omwille van stress voorkomen, of een fysieke oorzaak hebben. Het is een veelvoorkomend probleem en we kunnen daarom zonder problemen stellen dat elke man daar al mee te maken heeft gehad.

Bij de meeste mannen gaat dat dan om een onschuldige oorzaak zoals teveel gedronken of faalangst. Echter komt het bij zo’n 30% van de mannen voor dat er blijvend problemen ontstaan met de potentie. Bij oudere mannen is dat zelfs meer dan 50%.

In dit artikel gaan we het hebben over potentieverhogende middelen die echt werken. Daarbij gaan we ook zowel middelen bespreken die kunnen ingezet worden bij problemen die gerelateerd zijn aan stress. En andere potentieverhogende middelen die dan weer gerelateerd zijn aan de fysieke problemen van de erectiestoornis.

In bijna alle gevallen zal het probleem bij jonge mannen eerder mentaal zijn. Dan komt dat door stress, faalangst of andere angsten, teveel zorgen of piekeren. Dat heeft allemaal grote invloed op hoe we gaan presteren in de slaapkamer.

Terwijl bij oudere mannen de oorzaak dan eerder fysiek zal zijn. Een slechtere doorbloeding door het ouder worden als gevolg van oxidatie in de bloedvaten. Daar kunnen we echter veel tegen doen. Zoals gezond eten, weinig alcohol drinken, en niet roken.

Maar zelfs wanneer we die problemen reeds hebben zijn er toch nog zaken die we kunnen doen om de erectiestoornis te behandelen. Daarom gaan we dus de potentieverhogende middelen gebruiken.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris wordt niet voor niks op nummer 1 geplaatst. Het is een zeer compleet potentiemiddel. We noemen het een compleet potentiemiddel omdat het de 2 grote oorzaken gaat aanpakken. Dat betekent dat het zowel de fysieke oorzaak van het probleem gaat verminderen. Maar ook de mentale kant van het probleem zal aankaarten.

Eerst en vooral zal tribulus terrestris ervoor zorgen dat er meer stikstof wordt opgenomen in het bloed. Dat zal ervoor zorgen dat de bloedvaten wijder worden. Het wijder worden van de bloedvaten zorgt voor een daling van de bloeddruk. En dit zorgt dan weer voor een verbeterde doorbloeding naar de geslachtsorganen.

We zullen door tribulus terrestris ook de androgene receptoren in de hersenen gaan stimuleren. Dit zal zorgen voor een verhoging van het testosteron bij mannen met een gemiddeld of lager testosteron. (1)

Door het stimulerend effect op de androgene receptoren zullen we het libido verhogen zullen we ook de potentie verhogen.

Dat is nog niet alles bij het gebruik van tribulus terrestris. Er zal ook een daling worden opgemerkt van het cortisol. Cortisol ook wel het stresshormoon genoemd. Dat gaat stijgen wanneer we onder stress komen te staan.

Daardoor zal tribulus terrestris dus op allebei de vlakken werken als potentieverhogende middelen. Het zal de fysieke problemen helpen oplossen alsook de mentale oorzaken van de baan helpen. Tribulus terrestris supplementen zijn zeker één van de meest krachtige potentieverhogende middelen.

Resveratrol

Het werd reeds eerder eens vermeld dat een glas rode wijn kan helpen om een erectie te krijgen. Echter zal het dan weer bij heel wat mensen erectieproblemen veroorzaken door het alcoholgehalte. De werkzame stof die daarvoor verantwoordelijk is heet resveratrol. Dat vinden we terug in de huid van donkere druiven.

Resveratrol speelt ook een rol bij het testosteron en zal het libido doen toenemen. Daarnaast zal het net als tribulus terrestris de bloedvaten doen uitzetten. Dit ontspannende effect op de bloedvaten zal zorgen voor een verbeterde potentie.

Het is niet meteen aangeraden om resveratrol in te nemen door rode wijn te drinken. Omdat alcohol net het tegenovergestelde effect heeft op de bloedvaten en dus een erectie kan bemoeilijken.

Resveratrol wordt beter gebruikt via een supplement.

Tongkat Ali

Tongkat Ali is een ander voorbeeld van potentieverhogende middelen die kunnen gebruikt worden voor zowel fysieke problemen als voor mentale problemen.

Het kruid heeft testosteronverhogende effecten maar zal ook stress aanpakken. Zo zien we een sterke daling van het stresshormoon cortisol bij het gebruik van Tongkat ali.

Tongkat Ali komt uit Maleisië en wordt daar vooral gebruikt om seksuele problemen op te lossen. Zo zal het de spermaproductie doen toenemen. Het libido verhogen en ook de spiermassa doen toenemen bij mannen die aan krachttraining doen.

Tongkat Ali supplement wordt beter niet gebruikt in combinatie met cafeïne of alcohol.

Besluit

Potentieverhogende middelen van natuurlijke oorsprong kunnen net zo effectief werken als viagra. En bevatten niet de bijwerkingen die deze medicijnen met zich meebrengen. Om die reden is het altijd beter om potentieverhogende middelen te gebruiken die plantenextracten bevatten.

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code