BREAKING NEWS

Heeft Resveratrol Testosteron Verhogend Effect?

0    Algemeen  Admin
Heeft Resveratrol Testosteron Verhogend Effect?
03 sep
6:26

Heeft resveratrol testosteron verhogend effect?

Resveratrol is een heel interessant antioxidant. Het zal onder andere bescherming bieden tegen ziektes en virussen. En zal ook een degelijke bescherming bieden tegen aderverkalking. Op die manier werkt de stof als een natuurlijk beschermend middel tegen hart en vaatziekten. We vinden resveratrol vooral terug in donkere druiven. Maar kunnen de stof ook terugvinden in pindanoten, pistachenoten, blauwe bessen en veenbessen. Het is ook een uitstekend middel om de potentie te verhogen. Maar op de vraag of resveratrol testosteron verhogend effect heeft moeten we even meer uitleg geven.

Er zijn een aantal onderzoeken die een stijging van het testosteron aantonen. (1) (2) Hoewel deze effecten duidelijk een verhoging aantonen, heeft dit waarschijnlijk te maken met de antioxidante werking van de stof.  Die zal oxidatie in de teelballen, leydigcellen en in alle andere onderdelen die in verband staan met de testosteronaanmaak gaan aanpakken. Op die manier is er een verhoging te zien van het testosteron.

De stof heeft ook sterke bloedverdunnende effecten. Wij denken eerlijk gezegd dat het door resveratrol testosteron verhogend meer zal werken bij oudere mannen. Door de oxidatie van de bloedvaten en de organen die te maken hebben met de productie van sperma. Resveratrol zal deze organen herstellen van oxidatieve schade en op die manier het testosteron verhogen. Het is niet geweten welke leeftijd de mannen en dieren hadden die deelnamen aan de onderzoeken. Maar dat zou kunnen verklaren waarom sommige andere onderzoeken geen stijging in het testosteron konden aantonen.

Wat we ook wel kunnen zeggen over het resveratrol testosteron verhogend effect, is dat ze de aromatase gaan tegengaan. Mannen die veel last hebben van aromatase of een hoog cortisol hebben zouden hier dus wel gebruik kunnen van maken.

Toch zijn er voor puur testosteron verhogende effecten en mannelijke eigenschappen verbeteren betere middelen voorhanden, zoals zink, vitamine D, tribulus terrestris, tongkat ali en vele andere. Wanneer we echter een betere potentie willen hebben en onze hart en bloedvaten gezonder willen maken is dit wel een uitstekend middel. Zo zal het de bloedvaten gaan reinigen en op die manier wijder maken. Daardoor ontstaat een betere erectie en ontstaat er ook een beter uithoudingsvermogen bij de deelnemers van het onderzoek.

Wie mag resveratrol niet gebruiken?

Het spreekt voor zich dat de bloedverdunnende werking van resveratrol niet mag gecombineerd worden met eventuele bloedverdunners. Ook niet met medicatie die de bloeddruk doet verlagen en ook een bloedverdunnende werking heeft. Een supplement zou kunnen ernstige bloedingen veroorzaken wanneer dit in combinatie met bloedverdunners wordt genomen.

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code