BREAKING NEWS

Testosteron Gel Kopen Bijwerkingen en Voordelen

0    Algemeen  Admin
Testosteron Gel Kopen Bijwerkingen en Voordelen
05 aug
9:13

Testosteron Gel Kopen Bijwerkingen en Voordelen

Testosteron gel kopen kan voor mannen op leeftijd vaak het enige alternatief zijn om terug te kunnen genieten van een hoger libido en een verbeterde levenskwaliteit. Toch zijn er een aantal controverses die rond deze producten de ronde doen.

We weten dat, wanneer we extern testosteron gaan toevoegen op ons lichaam, daardoor terug een hogere waarde gaan krijgen. Meer dan 3 op de 4 mannen die testosteron gel kopen en gebruiken gedurende een periode van een half jaar, hebben terug een normale waarde.

Dat gaat gepaard met een hoger libido. Maar ook een toegenomen spierkracht en minder verlies van spiermassa. Er bestaan zelfs verhalen van mannen die effectief spiermassa bij aanmaken in combinatie met krachttraining.

Al heeft men bij mannen die geen krachttraining doen, niet kunnen aantonen dat er spiermassa bijkomt.

Ook wordt er door een hogere testosteronwaarde minder kans op diabetes en hartziekten vastgesteld.

Wanneer testosteron gel gebruiken?

Mannen met een lage waarde kunnen dit product gebruiken om het androgene mannelijke seksuele hormonen terug op een normale waarde te brengen.

Bij bijna alle mannen ouder dan 60 zal de waarde te laag worden. In theorie zegt men, dat wanneer de waarden onder de 200 ng/DL liggen. We te maken hebben met een tekort.

Toch zullen de meeste mannen al geconfronteerd worden met de effecten, wanneer ze onderde 300 ng/DL dalen.

Van de mannen ouder dan 40 heeft ongeveer 4 op de 10 te maken met een tekort.

Dit wordt vooral opgemerkt door

  • Verlaagd libido
  • Minder spierkracht
  • Minder spiermassa
  • Meer vetopslag
  • Vermoeidheid

Het spreekt voor zich dat deze negatieve effecten dan worden omgekeerd. En we daarna uiteindelijk te maken krijgen met een hoger libido, meer spierkracht en minder vetopslag.

Verdere voordelen zijn een daling van de kans op diabetes type 2. En een daling van het risico op hartziekten.

Maar wat zijn nu de bijwerkingen aan testosteron gel kopen?

Testosteron gel kopen Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn het ontwikkelen van mannenborsten en het meer vasthouden van vocht. Deze twee bijwerkingen kunnen worden opgelost door een lagere dosis te nemen wanneer mannenborsten worden ontwikkeld. En door meer water te drinken wanneer we teveel vocht vasthouden.

Er is ook veel te doen rond de prostaat. Sommige bronnen beweren dat er een verhoogde kans bestaat op prostaatkanker.

Dit heeft men echter niet wetenschappelijk kunnen aantonen. Het is wel zo dat hoge hoeveelheden testosteron niet gezond zijn voor de prostaat. Maar de doseringen die worden toegediend via deze producten zijn niet te vergelijken met anabole steroïden.

Men heeft niet kunnen aantonen dat prostaatkanker meer voorkomt bij mannen die deze gels gebruiken, wanneer dit werd vergeleken met andere mannen.

Wat we wel kunnen aantonen, is dat mannen met een vergrote prostaat of mannen met een verhoogd risico daarop. Wel kunnen te maken krijgen met een groter wordende prostaat op de lange termijn.

Het beste wat men daarom kan doen is na een gebruik van enkele maanden, de prostaat eens laten onderzoeken. En daarmee na te gaan of een vergroting is opgetreden.

Welke testosteron gel kopen?

We treffen 3 soorten aan. We hebben androgel, testim en tostran. Allen hebben dezelfde functie en worden extern op het lichaam aangebracht.

Bronnen:

https://gezonderleven.org/testosteron/testosteron-gel-kopen/

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code