BREAKING NEWS

De meest krachtige testosteron verhogende supplementen lijst

0    Supplementen  Admin
De meest krachtige testosteron verhogende supplementen lijst
30 jan
8:34

Waarom testosteron verhogende supplementen gebruiken?

Testosteron verhogende supplementen hebben als doel om het mannelijk seksueel androgeen hormoon te laten stijgen in het lichaam. Ze worden dus vooral door mannen gebruikt. Meer dan de helft van de mannen die testosteron verhogende supplementen gebruiken zijn ook actief in de krachtsport. Zij willen dan een alternatief gaan gebruiken voor de verboden anabole steroïden die onze gezondheid enorm veel schade kunnen aanbrengen. Het andere gedeelte van de mannen die overgaat tot het gebruik van testosteron verhogende supplementen zijn de mannen die hun libido willen verhogen, de erectie willen verbeteren, algemene prestaties willen verbeteren of een testosteron tekort willen oplossen.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen zouden denken, toch zijn er daadwerkelijk ook een groot aantal vrouwen die deze testosteron verhogende supplementen gebruiken. De redenen zijn even talrijk als bij de mannen. Uiteraard zullen vrouwen die krachttraining doen, ook uitkijken naar dit soort testosteronboosters. Maar ook vrouwen met een verlaagd libido zullen ze gebruiken, vrouwen die minder genieten tijdens de seks. Of vrouwen die last hebben van een depressie. Zij kunnen allemaal baat hebben bij het testosteronverhogend effect van deze supplementen.

Werken testosteron verhogende supplementen?

Of testosteron verhogende supplementen daadwerkelijk werken proberen we in dit artikel te achterhalen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bepaalde kruiden, vitamines en mineralen een grote invloed hebben op het mannelijk hormoon. Ook de combinatie van deze vitamines, kruiden en mineralen spelen een grote rol in de werking van een product. Het is natuurlijk wel zo dat we niet altijd op het onderzoek van deze fabrikanten alleen mogen afgaan. Zij zullen natuurlijk beweren dat ze een hogere testosteronwaarde kunnen genereren dan een ander product.

In dit artikel gaan we proberen na te gaan hoeveel procent geloofwaardigheid we kunnen hechten aan de claims die worden toegewezen aan deze bepaalde testosteron verhogende supplementen. We gaan daardoor de ingrediënten analyseren via wetenschappelijk onderzoek naar deze bepaalde ingrediënten. Over deze producten zelf bestaat er zeer weinig wetenschappelijk bewijs. We moeten dus proberen na te gaan of de combinatie van het ene product, sterker kan zijn dan de combinatie van het ander product.

Lijst met testosteron verhogende supplementen

Testo-4HD (80%)

Testo 4hd testosteron boosterTesto-4HD is een testosteron stimulerend product die 10 ingrediënten bevat. Bijna alle ingrediënten worden in verband gebracht met het verhogen van het mannelijk hormoon.

Inhoud

Het product bevat Tribulus Terrestris. Dit kruid wordt in verband gebracht met testosteron. Hoewel we niet meteen enorme stijgingen zagen bij mensen met een reeds gezond en hoog testosteron. Toch werkt dit kruid stikstof bevorderend, libido verhogend, erectie verbeterend. En gaat men er van uit toch een invloed te hebben op de mannelijke hormonen.

Testo 4HD bevat ook zink en vitamine D. In gezonde dosissen. Deze stoffen hebben wetenschappelijk aangewezen het mannelijk hormoon sterk te beïnvloeden in de positieve zin.

Andere ingrediënten zoals Muira puama, Rhodiola en Damiana zullen dan weer hoofdzakelijk de gevolgen van stress of cortisol tegenwerken.

Gebruik

Aangeraden wordt om 3 capsules te nemen bij het opstaan of bij de eerste maaltijd. Daarna voor het slapen nog eens 3 capsules te nemen. Deze testosteron verhogende supplementen dienen 4 a 6 weken gebruikt te worden.

Wij geven Testo 4HD een score van 80%. Omdat het een goede combinatie betreft van testosteron stimulerende stoffen en cortisol of aromatase remmende stoffen.

HGH Pro (90%)

HGH Pro testosteron verhogend supplement

HGH Pro is een natuurlijk testosteron verhogend supplement die het groeihormoon zal helpen stimuleren.

Naast het groeihormoon heeft dit product een sterke invloed op het mannelijk hormoon. Hoewel we de exacte hoeveelheid niet weten van de ingrediënten, om namaak te vermijden, toch kunnen we met zekerheid stellen dat dit product een gunstige invloed zal hebben op de testosteronspiegel.

We krijgen een stijging van het testosteron, een daling van het cortisol en prolactine en een stijging van het groeihormoon. Dit product mag niet gebruikt worden door mensen onder de 18 jaar oud.

De tabletten van het HGH pro supplement dienen genomen te worden 30 minuten voor het slapengaan. Aanbevolen dosis bedraagt 4 tabletten.

Ingrediënten :

 • Gaba
 • Mucuna Pruriens
 • Groene Thee exxtract
 • Shilajit
 • Zink
 • Vitamine C

Minpuntje

Hoewel we er natuurlijk vast en zeker van overtuigd zijn dat dit product zeer sterk zal inwerken op de mannelijke hormonen. En zeker mag behoren tot de meest krachtige testosteron verhogende supplementen. Toch missen we hier één belangrijk ingrediënt.

En dat is Vitamine D. Indien vitamine D werd toegevoegd dan konden we gerust een 95% tot wel 100% geloofwaardigheidsscore geven aan dit product.

HGH Pro bevat echter wel vitamine D die dan weer sterk zal werken tegen invloeden van stress en de aromatase, ofwel de omzetting van testosteron naar oestrogeen zal tegenwerken.

Mutant Mutant Test (65%)

mutant test testosteron verhogende supplementen

Mutant werd opgericht in 2006. Ze hebben sindsdien enorm veel reclame gemaakt en hebben op die manier een positieve naam verworven in de bodybuilding wereld. Ze vervaardigen nu ook pre workouts en vetverbranders en andere producten die aan het onderwerp verbonden zijn.

De ingrediënten aanwezig in het product zijn krachtig. Al zijn er meerdere minpunten verbonden aan dit product. Het zal vast en zeker effect hebben op het testosteron. Maar het is de minst krachtige van alle testosteron verhogende supplementen die we in dit artikel gaan bespreken.

Ingrediënten:

 • Vitamine D2
 • Zink
 • Vitamine B3
 • Maca
 • Fenegriek
 • Zwarte peper

Voordelen

De testosteronbooster bevat zink en vitamine D. Dat zijn twee belangrijke ingrediënten om het mannelijk hormoon op te poetsen. Dat weet iedereen ondertussen al.

Verder zien we zwarte peper, maca en fenegriek. Deze ingredienten zullen helpen bij het verhogen van het libido. Maar hebben ten opzichte van het testosteron weinig invloed.

Nadelen

Er is echter één minpuntje aan de vitamine D verbonden in het Mutant Test product. Er wordt gebruik gemaakt van Vitamine D2. Dat is zeer gunstig voor veganisten en vegetariërs. Want D2 is plantaardige Vitamine D. Maar die is niet zo sterk in het verbeteren van het mannelijk hormoon als zijn dierlijke tegenhanger, de D3.

Er zijn geen echte aromatase of oestrogeenblokkers aanwezig in het product.

Wij geven dit product een score van 65%.

Mutant Test dient gebruikt te worden in capsules. 6 Stuks per dag.

Alpha Muscle (100%)

alpha muscle testosteron boosterAlpha Muscle zijn één van de weinige testosteron verhogende supplementen waar we vele persoonlijke ervaringen kunnen van delen. Die waren bij iedereen zeer positief en gunstig.

We kunnen daarom ook met zekerheid stellen dat Alpha Muscle het meest krachtige testosteron verhogende supplement is op de markt. Zeker wanneer we prijs met kwaliteit gaan vergelijken.

We krijgen een enorme lijst aan stoffen waarvan we weten dat ze testosteronverhogend werken.

De combinatie van al deze verschillende stoffen in Alpha Muscle is verwerkt in een poedervorm. Die nog eens enorm lekker te drinken is en kan gecombineerd worden met water of spuitwater. Een lekkere energiedrank met belangrijke ingrediënten voor onze mannelijke hormonen.

Ingrediënten:

 • Maca
 • Tongkat Ali
 • Zink
 • Magnesium
 • Vitamine D3
 • Testofen
 • Hesperidine
 • DIM

Voordelen

In deze prijsklasse bestaat er geen beter alternatief dan Alpha Muscle. Met zijn enorme lijst aan testosteron verhogende middelen en zijn krachtige oestrogeen remmers en aromatase blokkers kunnen we genieten van een duidelijk testosteron verhogend effect.

Nadelen

Alpha Muscle bevat een relatief hoge hoeveelheid toegevoegde suikers om de smaak te verbeteren van al deze gecombineerde ingrediënten. Dit maakt het niet meteen handig om te gebruiken wanneer we willen magere lichaamsmassa opbouwen of willen cutten.

 

 

« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code